O nama

Dobrodošli!

Tvrtka TENA BE d.o.o. postavila je nove web stranice kao dio sveobuhvatnog informacijskog sustava putem kojih će svojim klijentima kao i široj javnosti ponuditi korisne informacije i usluge. Na stranicama možete pronaći detaljan pregled usluga koje pružamo, saznati koje smo projekte realizirali kako bi Vam pružili što potpuniju uslugu, pregledati listu naših dosadašnjih zadovoljnih klijenata, te pronaći još niz zanimljivosti i korisnih informacija o nama i našoj djelatnosti. Za sva pitanja, komentare i sugestije slobodno se javite putem e-maila ili direktno preko rubrike kontakt.

Želimo Vam ugodan boravak na našim stranicama!

Profil tvrtke

Tvrtka TENA BE d.o.o. osnovana je 03.11.1994. godine sa osnovnom zadaćom pružanja računovodstvenih usluga trgovačkim društvima, samostalnim djelatnostima (obrtima) i fizičkim osobama (građanima). Svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom stekli smo povjerenje velikog broja klijenata sa područja cijele Republike Hrvatske.

detaljnije

Pristup klijentu

Poslujući uspješno dugi niz godina stekli smo velik broj zadovoljnih klijenata koji su prepoznali sve naše kvalitete, a mi im zauzvrat želimo omogućiti kompletnu uslugu ne samo ispunjavanjem zakonskih obveza već individualnim savjetovanjem i usmjeravanjem prema ekonomičnijem poslovanju.

detaljnije

Misija i vizija

Naša vizija je nastaviti raditi profesionalno i po najvišim standardima kako bismo i u budućnosti bili prepoznati kao pouzdan partner. Naša misija je iskoristiti svoje iskustvo i stečeno znanje...

detaljnije

Tehnologija

Naš krajnji cilj je pružiti klijentu potpunu uslugu u realnom vremenu putem interneta, stoga od samog početka vodimo računa o ulaganju u informatički razvoj i tehničku podršku razvijajući vlastita programska rješenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe, a time povećati efikasnost poslovanja i kvalitetu usluge.

detaljnije