Sve što trebate znati o porezima, poslovanju...

Aktualni zakonski propisi, stručna mišljenja, primjeri iz prakse...

Portal www.porezniobveznik.net pokrenula je tvrtka TENA BE d.o.o. za Vas kao dio sveobuhvatnog informacijskog sustava koji razvija u svrhu pružanja što bolje i kvalitetnije usluge.
Kao rezime dugogodišnjeg praćenja zakonskih propisa Portal objedinjuje aktualne zakonske propise i akte iz domene poreznog obveznika, te velik broj stručnih mišljenja relevantnih institucija (ministarstvo financija, porezna uprava, sudska praksa, državni inspektorat i naravno naša mišljenja iz prakse).

Budite informirani...

 • Pregled propisa

  Trenutno važeći zakonski propisi i akti iz domene poreznog obveznika sa pripadajućim vezama prema kategorijama i prilozima srodne tematike.

 • Stručna mišljenja

  Svoje znanje obogaćujemo redovito pohađajući stručne seminare, radionice i tribine iz domene "poreznog obveznika" kako bismo kontinuirano pratili promjene od strane zakonodavca.

 • Napredno pretraživanje

  Pronađite što prije točno ono što tražite filtrirajući bazu po raznim kriterijima (naslovu, datumu, autoru, sadržaju, vrsti propisa...)

 • Porezne novosti

  Svakodnevno pratimo promjene zakonske regulative i objavljujemo članke kao rezime najvažnijih promjena koje su stupile na snagu.