Profil tvrtke

Osnivanje

Računovodstveni ured TENA BE d.o.o. osnovan je 03.11.1994. godine sa osnovnom zadaćom pružanja računovodstvenih usluga trgovačkim društvima, samostalnim djelatnostima (obrtima) i fizičkim osobama (građanima)

Svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom stekli smo povjerenje velikog broja klijenata sa područja cijele Republike Hrvatske. Svakom klijentu pristupamo individualno i spremni smo riješiti najzahtjevnije probleme i poteškoće na koje jedan poduzetnik može naići u svom poslovanju.

Kako nam je primarni cilj zadovoljstvo klijenta trudimo se kontinuirano pratiti najnovije tehnologije i sofisticiranim programskim rješenjima pružiti brze, pravovaljane i kvalitetne odgovore na sve postavljene zahtjeve.

Ciljevi

Ciljeve tvrtke u budućnosti možemo promatrati sa 3 aspekta:
1. Konstantno poboljšanje kvalitete pružene usluge ključno je za zadovoljstvo klijenta 2. Financijski kroz nastavak rasta prihoda i 3. Operativno na način da dovedemo usluge, tehnologije i standard na najvišu razinu

Misija i vizija

Naša misija je iskoristiti svoje iskustvo i stečeno znanje objedinivši ga na jednom mjestu sa ciljem pružanja što kvalitetnije i brže usluge. Naša vizija je nastaviti raditi profesionalno i po najvišim standardima kako bismo i u budućnosti bili prepoznati kao pouzdan partner.