Tehnologija

Računovodstveni ured - nužno zlo ili dragocjena podrška?

TENA BE d.o.o. prati najnovije tehnološke inovacije na području računovodstva te upućuje korisnike kako se njima koristiti na obostrano zadovoljstvo. Tako pored klasičnog računovodstva koristi i online računovodstvo - CPP (Centar Poslovne Podrške) u kojem sudjeluje i korisnik. Time korisnik smanjuje cijenu računovodstvene usluge, ali također u CPP-u koristi izvještaje o svom poslovanju koji su ažurni u realnom vremenu.

Uspješan prijelaz sa tradicionalnog na novi model poslovanja ponekad traži temeljite organizacijske promjene. Bilo da se tvrtka odluči za potpuni prelazak na novi sustav poslovanja ili samo na dopunu postojećeg tradicionalnog sustava adekvatnim informacijskim sustavom, oraganizacijske promjene su u manjoj ili većoj mjeri nezaobilazne. Naglasak se u tom slučaju stavlja na prilagadbu tehnologije koju tvrtka koristi zahtjevima novog sustava poslovanja, kako hardverskim tako i softverskim.

Optimalno korištenje iste drugi je bitan zadatak svakoj tvrtki koja želi na tržištu postići uspjeh. Također jedan od najvećih izazova predstavlja prilagodbu radne strukture novim uvjetima rada i novim radnim zahtjevima.

Budući je naš krajnji cilj pružiti klijentu potpunu uslugu u realnom vremenu putem interneta, TENA BE d.o.o. od samog početka vodi računa o ulaganju u informatički razvoj i tehničku podršku razvijajući vlastita programska rješenja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe, a time povećati efikasnost poslovanja i kvalitetu usluge.