Skip to content

OBRAČUN PLAĆE I KADROVSKA EVIDENCIJA

“Jedno od možda najkompleksnijih  segmenta u radu računovodstva i financija odnosi se na

obračun plaće i kadrovske evidencije”

 

 

Čestim izmjenama zakonskih propisa i regulativa kao i  redovitim ažuriranjem  priopćenja iz porezne uprave

dolazi do potrebe za  redovitim  usavršavanjem i educiranje u ovom području.

 

Biti u toku sa zakonima i propisima  je ključno za uspješno vođenje svake tvrtke, za ovo kompleksno i osjetljivo područje potrebno je odvojiti puno vremena i pažnje.

 

Naši djelatnici prate najnovije izmjene zakona, svakodnevno prate priopćenja porezne uprave i brinu se kako bi

naši klijenti dobili najbitnije i najnovije informacije na vrijeme, osiguravaju apsolutno sva rješenja potrebna da

naši klijenti rade po propisima i uspješno vode svoje poslovanje.

 

 

Pod naše usluge obračuna plaće i kadrovske evidencije  podrazumijeva se kompletna briga i vođenje administracije i evidencije sukladno potrebama vaše tvrtke.

 

Samo neke od stavki za koje se mi brinemo su: mjesečni obračun plaća,  izrada platnih lista, vođenje poreznih kartica za svakog zaposlenika pojedinačno, ID obrasci, obračuni po nalozima poslodavca, R-Sm obrazac, prijave i odjave zaposlenika, promjene na mirovinskom i zdravstvenom osiguranju itd.

“Svjesni smo da je vrijeme jedna od najdragocjenijih stavki u životu svakog poduzetnika i tu smo da vam osiguramo maksimalnu uštedu vremena preuzimajući na sebe veliki dio vaših obaveza”

POSJETITE NAŠ BLOG I SAZNAJTE AKTUALNE INFORMACIJE IZ SVIJETA RAČUNOVODSTVA

Donacije u poslovnoj praksi

GLAVNI IZBORNIK KATEGORIJA Donacije u poslovnoj praksi GLAVNI IZBORNIK KATEGORIJA 1. Uvod Proteklih dana svjedoci smo velike potrebe za humanitarnom pomoći stradalima uslijed potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji, ali usporedno i velikom željom da se pomogne unesrećenima. Dio...

SAZNAJ VIŠE

Posebna naknada koju vjerovnik može naplatiti dužniku

Posebna naknada koju vjerovnik može naplatiti dužniku Kada se može obračunati “posebna naknada”? Ako dužnik zakasni s ispunjenjem novčane obveze, vjerovnik ima pravo, bez ikakve daljnje opomene, na posebnu naknadu u kunama u protuvrijednosti 40 eura.Vjerovnik ima...

SAZNAJ VIŠE
HR