Skip to content

  KAKO SMO POMOGLI NAŠIM KLIJENTIMA

 

 

   Djelatnost veleprodaja proizvoda od inox-a

MIJO ŽUPANIĆ

DIREKTOR
"Nakon 2 desetljeća poslovanja počeli smo primjećivati da nam je proces poslovanja počeo raditi problema zbog zastarjelog sustava u koji nismo mogli inplementirati moderne programe i pratiti modernizacija tržišta. ​ Bili smo zatrpani papirologijom, a poslovanje smo vodili najviše preko excela što nam je dodatno otežavalo određene segmente poslovanja. O mobilnosti neću ni pričati s obzirom da su svi podaci bili na našem serveru te je pristup istom bio moguć samo sa računala u firmi. Nakon odluke da moramo nešto promijeniti, preko preporuke smo prešli u Tenabe računovodstveni ured. Komunikacija i implementacija online sustava za nas je bila iznenađujuće laka, iako smo inicialno bili malo prestrašeni zbog pretpostavke da će prijenos podataka na novu platformu biti kompliciran, vrlo brzo smo se prilagodili i prepoznali benefite novog sustava u vrlo kratkom roku. Osim maximalno pojednostavljenog poslovanja i jednostavne i učinkovite komunikacije sa našim novim računovodstvenim uredom, za mene je vjerojatno najveći benefit bio mobilnost, doslovno me oduševila činjenica da sve podatke koji su relevantni za moje poslovanje mogu vidjeti gdje i kad želim. Ono što bih svakako poručio bilo kome tko se još dvoumi dali je vrijeme da se prebace na “online” poslovanje je da ne odugovlači, benefiti su daleko veći od uloženog truda oko prilagodbe na promjenu."

Djelatnost  obrada, prodaja i uvoz svih vrsta kamena

KARLA VUČKOVIĆ SMOK

DIREKTOR
"Rast i razvoj svake tvrtke temeljen je na vrijednostima i ciljevima iste, neki od naših ciljeva su osiguranje ugovorene kvalitete proizvoda i usluga, te svih potrebnih resursa, praćenje novih trendova i zadovoljstvo svakog kupca kvalitetom, rokom i cijenom na nivou njegovog očekivanja. Imajući u vidu naše želje i trenutnu situaciju u kojoj smo se nalazili uspjeli smo uz pomoć Računovodstvenog ureda TENA BE d.o.o. definirati naše probleme i procese koje moramo modernizirati, te smo počeli raditi na optimizaciji našeg cijelog poslovnog procesa. Neke od stavki koje smo uspješno riješili su praćenja i informiranje u našem poslovanju po pojedinim proizvodnim ciklusima (ovo se uveliko odnosilo na otpadni materijal), napravili smo kategorizacije u poslovnim procesima, te smo riješili problem praćenje stanja zaliha i prilagodbe cjenika po različitim kategorijama kupaca u proizvodnim fazama. Naravno niša od navedenog se nije desilo preko noći, ali pojedine analize i izvještaji koje smo napravili uz pomoć našeg računovodstva pomogli su nam u prilagodbi i razradi cijelog pothvata. U današnje vrijeme jedna od najvažnijih stavki poslovanja je imati računovodstvo koje nudi veliki spektar usluga i prati aktualne trendove tržišta, na neki način računovodstvo je tu da nas vodi i usmjerava, samim time moglo bi se reći da nam omogućava kontrolirani i zdravi rast naše tvrtke.

Djelatnost  veleprodaja, servisi, kulinarski studio studio, web shop

TVRTKO GAČIĆ

VLASNIK
"Svaka tvrtka u razvoju ima svoje probleme koji se možda ne vide odmah na početku, tako je i u našoj priči, nakon što nam se posao “zahuktao” i naše poslovanje se proširilo na više organizacijskih djelatnosti (sajmovi, kuhinja studio, prodaja), veliki broj artikala u našem prodajnom asortimanu počeo je predstavljati problem u preglednosti i organizaciji našeg poslovanja. Bilo je teško pratiti stanje zaliha, s nesređenim sustavom dolazili su i drugi problemi, kao što su izrada točnih izvještaja i sustava fakturiranja. Prelaskom u računovodstveni ured TENA BE d.o.o. i postavljanje novog sustava, u svega par dana riješili smo svoje probleme, prebacivanje podataka našeg kataloga artikala čega nas je bilo najviše “strah” napravili smo brzo i bez puno kompliciranja, što nas je stvarno iznenadilo. Samim time riješili smo probleme sa stanjem zaliha, točnošću izvještaja i oformili smo jedinstveni sustav fakturiranja. Dodatni benefit nam je bila mobilnost i online informacije, priroda našeg posla nas ne drži na mjestu tako da se ovo pokazalo kao odlično rješenje za praćenje našeg poslovanja van ureda."
HR