Računovodstvene usluge

Upravljanje poslovnim pothvatima nije moguće bez informacija koje se temelje na financijskim izvještajima računovodstva tvrtke. 
Pogledajte popis računovodstvenih usluga koje pružamo trgovačkim društvima, samostalnim djelatnostima i fizičkim osobama te zašto su važan stup svakog poslovanja.

Računovodstveno planiranje

Kao poduzetnik tijekom poslovnog procesa susret ćete se s dva osnovna tipa planiranja koja se isprepliću u svom polaznom i završnom dijelu. Bez računovodstvenog i poreznog planiranja nemoguće je planirati mjerenje uspjeha poduzetničke aktivnosti.
SAZNAJ VIŠE

Računovodstvena kontrola

Računovodstvena kontrola je neophodna aktivnost svakog poduzetnika kako bi ocijenio uspješnost ostvarivanja plana i definiranih ciljeva. Donosi niz značajnih benefita koji poboljšavaju ukupno upravljanje financijama, povećavaju transparentnost poslovanja i minimiziraju rizike - više u nastavku!
SAZNAJ VIŠE

Računovodstvena analiza

Računovodstvena analiza upotpunjuje informacijsku podlogu potrebnu za donošenje poslovnih odluka. Da biste bili uspješan poduzetnik, neophodno je planirati i analizirati uspješnost ostvarenih podataka. U nastavku otkrijte kako to postižemo.
SAZNAJ VIŠE

Računovodstvena izvještavanje

Financijski izvještaji su "konačni proizvod" u računovodstvu. Točnije, glavni su nositelji računovodstvenih informacija i konačni rezultat računovodstvenog procesiranja podataka o nastalim poslovnim događajima poduzeća. Uvijek budite u toku s financijskim zdravljem i performansama vaše tvrtke!
SAZNAJ VIŠE
footer logo
Kontakt

TENA BE d.o.o.

Francesca Tenchinija 2a, 10090 Zagreb Hrvatska
Tel: +38516406700 Mail: racunovodstvo@tenabe.hr
Pomoćne poveznice
Politika kolačića

© . TENA BE d.o.o. Sva prava pridržana

Dev, Design & Hosting: Plavi Pixel d.o.o. 2024.