OPČI UVJETI

Informacije o trgovačkom društvu

 

TENA BE d.o.o.

Francesca Tenchinija 2a,

10090, Zagreb

Adresa elektroničke pošte: racunovodstvo@tenabe.hr

Informacije:

racunovodstvo@tenabe.hr

Tvrtka upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Naziv banke: Zagrebačka banka d.d.

IBAN:HR9623600001101335187

Iznos temeljnoga kapitala: 500.000,00 kn

MBS: 080208859 

OIB:66203596823

 
 

Službenik za zaštitu osobnih podataka

TENA BE d.o.o.će obrađivati Vaše podatke na siguran i zakonit način. Kako biste ostvarili gore navedena prava, te u slučaju upita i pritužbi vezanih uz korištenje i obradu vaših osobnih podataka, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka tvrtkeTENA BE d.o.o.

 

Kontakt službenika za zaštitu podataka:
TENA BE d.o.o., Službenik za zaštitu osobnih podataka

Francesca Tenchinija 2a,

10090, Zagreb

Adresa elektroničke pošte: racunovodstvo@tenabe.hr

 

Opće odredbe

Korisnik posjetom www.tenabe.hr web stranicama (dalje u tekstu: web stranice TENA BE ) potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća ove Uvjete korištenja web stranice www.tenabe.hr (dalje u tekstu: Uvjeti korištenja), a svakim korištenjem web stranica TENA BE, Korisnik potvrđuje da je u tome trenutku upoznat s aktualnom verzijom Uvjeta korištenja i da iste u cijelosti prihvaća.

 

 

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama TENA BE  ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka TENA BE te se mogu koristiti isključivo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih osoba. Korištenjem sadržaja web stranica TENA BE korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja te prihvaća koristiti sav sadržaj isključivo za osobnu uporabu i vlastitu odgovornost. TENA BE neće biti odgovoran za način korištenja web stranica TENA BE, za radnje Korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja kao niti za bilo kakvu štetu koja može nastati Korisniku ili trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranica TENA BE. Sva mišljenja, članci, novosti i bilo koje druge informacije objavljeni na web stranici TENA BE, služe isključivo u svrhu informiranja i ne zamjenjuju pravne i porezne usluge koji pružaju odvjetnici i ovlašteni porezni savjetnici. Ni TENA BE niti pojedini autori ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za bilo koje odluke ili radnje koje su poduzete na temelju sadržaja web stranica TENA BE.

 

Sigurnosne procedure

TENA BE na redovitoj osnovi razmatra procedure kako bi se korisnički osobni podaci zaštitili od neautoriziranog pristupa, slučajnog gubitka ili uništenja. Koristi se tržišni standard (SSL tehnologiju) kako bi se enkriptirali osjetljivi korisnički podaci.

 

Korisnici trebaju biti svjesni da je komunikacija putem interneta, u smislu e-mail i web komunikacije nesigurna osim u slučajevima SSL enkripcije. Sama priroda interneta je da podaci mogu prolaziti kroz internetske veze u mnogim zemljama prije nego što su isporučeni.

 

TENA BE ne može prihvatiti odgovornost za neautorizirani pristup ili gubitak informacija ukoliko se radi o slučajevima nad kojima TENA BE nema izravni nadzor.

 

Promjena Uvjeta

Na slučajeve koji nisu riješeni ili regulirani ovim Uvjetima korištenja na odgovarajući će se način primjenjivati Opći uvjeti poslovanja TENA BE, kao i drugi TENA BE posebni uvjeti i/ili specifikacije usluga koje Korisnik koristi.

 

TENA BE pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja, o čemu će Korisnik biti pravodobno obaviješten putem TENA BE web stranice ili na drugi primjeren način.

Za dodatne informacije možete nam se javiti na racunovodstvo@tenabe.hr