OBRAČUN PLAĆE I KADROVSKA EVIDENCIJA

“Jedno od možda najkompleksnijih  segmenta u radu računovodstva i financija odnosi se na obračun plaće i kadrovske evidencije”

Čestim izmjenama zakonskih propisa i regulativa kao i  redovitim ažuriranjem  priopćenja iz porezne uprave dolazi do potrebe za  redovitim  usavršavanjem i educiranje u ovom području.

Biti u toku sa zakonima i propisima  je ključno za uspješno vođenje svake tvrtke, za ovo kompleksno i osjetljivo područje potrebno je odvojiti puno vremena i pažnje.

Naši djelatnici prate najnovije izmjene zakona, svakodnevno prate priopćenja porezne uprave i brinu se kako bi naši klijenti dobili najbitnije i najnovije informacije na vrijeme, osiguravaju apsolutno sva rješenja potrebna da naši klijenti rade po propisima i uspješno vode svoje poslovanje.

Pod naše usluge obračuna plaće i kadrovske evidencije  podrazumijeva se kompletna briga i vođenje administracije i evidencije sukladno potrebama vaše tvrtke.

Samo neke od stavki za koje se mi brinemo su: mjesečni obračun plaća,  izrada platnih lista, vođenje poreznih kartica za svakog zaposlenika pojedinačno, ID obrasci, obračuni po nalozima poslodavca, R-Sm obrazac, prijave i odjave zaposlenika, promjene na mirovinskom i zdravstvenom osiguranju itd.

Javite nam se

i osigurajte uspješnije poslovanje
Kontakt obrazac za uslugu

Istaknute usluge

footer logo
Kontakt

TENA BE d.o.o.

Francesca Tenchinija 2a, 10090 Zagreb Hrvatska
Tel: +38516406700 Mail: racunovodstvo@tenabe.hr

Dev, Design & Hosting Plavi Pixel d.o.o. © 2024 TENA BE d.o.o. | Sva prava pridržana.